Fără categorie

come undone

Mai stii cand mi-ai spus ca prima oara ca ma iubesti? Cum ti-am raspuns aproape mecanic ca si eu simt la fel. Dar nu am simtit atunci.

Tin minte cum zilele au trecut, iar iubirea ta se transforma si in iubirea mea. Saruturile tale le cautam fara incetare, nu voiam sa ii dau drumul mainii tale. Cu cat te iubeam mai mult, cu atat ma iubeai mai putin.

Am scris atat de multe poezii cand ai plecat. Am scris la fel de multe cand te-ai intors doar pentru a pleca din nou. Am inceput sa fumez si sa torn vin peste amintirea ta. Am inceput sa ies si sa dansez. Sa rad cu forta si sa zambesc. Sa plang in baruri aglomerate si sa astept sa te intorci.

Dar au trecut zeci de zile si tu nu te-ai intors. Si astfel am inceput sa te uit incetul cu incetul. Am aruncat florile uscate. Am aruncat fotografiile tale. Am aruncat amintirea ta.

Si acum vrei sa te intorci. Dupa zeci de nopti petrecute fara mine. Dupa ce amintirea mea nu te mai pastreaza.Vrei sa intrii cu picioarele in viata mea. Ca si cum nu ai fi plecat. Ca si cum zilele au stagnat.Imi amintesc cand mi-ai spus prima oara ca ma iubesti. Si acum imi spui ca inca ma iubesti. Ca si cum eu nu as fi uitat. Ca si cum eu inca am ramas. Dar amintirea ta nu mai este. Sarutul tau l-am sters., iar mainile tale mi-au dat drumul demult.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s